avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare avans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare avans

Buna ziua,am mai scris despre aceasta speta,adica am facut ante contract de VC pt. un apart,termenul de predare a expirat in 1.11.2009,dezvoltatorul nici fundatia nu a sapat-o.Am facut notificare la notar,am inceput actiunea contra dezvoltatorului pt. recuperare avans,suma dubla asa cu se stipuleaza in ante contract,Si acesta ,dupa inca o mediere,a fost de acord sa returneze banii esalonat saptaminal,cite 2500 euro.A facut prima plata si GATA,acum iar nu mai vrea.Ce trebuie sa fac in continuare?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:10, 18 Februarie 2010
notificare prin executor judecatoresc si ulterior executare silita daca contractul dintre dvs constituie titlu executoriu (este stipulat in contract). Daca nu, mai exista procedura somatiei la plata in baza art. 720.1 cod de procedura civila
adresati-va unui executor judecatoresc . se pare ca dezvoltatorul nu este de buna-credinta X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans dat pt. antecontract vinzare-cumparare apart.nou sofrana sofrana In luna iulie 2008 am dat un avans pt. un apartament nou,in faza de proiect.S-a incheiat antecontract la notar,termenul de predare era 1 noiembrie 2009,in caz ... (vezi toată discuția)
Apartament nepredat la termen GCornel GCornel Bună Ziua! Am încheiat un ante-contract de vanzare-cumparare apartament nou prin credit imobiliar ( nu prin Prima Casă) cu avans de 15%.Sunt 3 clauze ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea obligatiilor contractuale Pretorian Pretorian Buna ziua! Va rog sa ma indrumati in problema ce mai jos voi expune>>> La sfarsitul lunii aprilie am incheiat un contract cu o firma din orasul meu pentru ... (vezi toată discuția)