avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrarea telefonica trebuie tehnoredactata la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrarea telefonica trebuie tehnoredactata la cabinete specializate?

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. Am depus ca proba intr-un proces, o inregistrare a unei convorbiri telefonice pe CD. Judecatoarea ne-a cerut sa o tehnoredactam. Trebuie facuta intr-un anumit mod, sau trebuie facuta de cineva autorizat?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sori20 , utilizator 00:24, 19 Februarie 2010
Trebuie transcrisa pe suport ,astfel incat instanta sa poata analiza direct proba respectiva
Aveti la dispozitie facilitatea de a solicita ,unitatii de telefonie in cauza sa dispuna masurile tehnice necesare pentru transcrirea respectivei convorbiri.
Mai exista si alte variante redactare convorbiri telefonice
Avand in vedere ca nu stiu exact data in care a fost facuta convorbirea, nu pot solicita unitatii de telefonie. As putea sa o redactez eu, se considera valabila?
Va multumec.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare convorbire CABINET DE  AVOCAT PATRASCU GHEORGHE CABINET DE AVOCAT PATRASCU GHEORGHE Intr-o cauza penala aflata pe rolul instantei de fond au fost depuse ca probe de procuror transcrierea a doua discutii telefonice purtata de un ziarist cu un ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea convorbirii telefonice pavelmarius pavelmarius Cum pot sa intru in posesia inregistrari audio telefonice (in cazul in care exista undeva)dintre 2 medici din spitale diferite? Unul dintre ei a spus o ... (vezi toată discuția)