avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

daca fratii sotului meu au renuntat la mostenire in favoarea sotului meu dupa decesul sotului eu mai trebuie sa chem frati la succesiune?daca nu ii chem ce se poate intampla?i
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:27, 18 Februarie 2010
buna ziua!
au renuntat la succesiunea cui?
dvs aveti testament de la sot?
aveti descendenti?
la succesiunea sotului dvs. au vocatie succesorala : sotia supravietuitoare si descendentii defunctului daca acestia exista , iar in lipsa descendentilor , in concurs cu sotia supravietuitoare vor veni la succesiune fratii si surorile defunctului, precum si parintii acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succsiune sorimari sorimari tatal meu a murit acum 14 ani,noi suntem 3 frati ,dupa moartea lui noi am renuntat la tot in favoarea mamei,acum a murit si ea ,putem sa dezbatem succesiune ... (vezi toată discuția)
Cine vine la succesiune a rudelor de gr.2 fara copii lumibalan lumibalan eu nu am decit in testament al ei care ii lasa lui averea dupa deces,dar dupamoartea sotului, sotia, nu a facut succesiune deoarece era bolnava in coma. (vezi toată discuția)
Mostenire verginica73 verginica73 in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)