avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA -AGENT DE ASIGURARE
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA -AGENT DE ASIGURARE

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pot fi agent de asigurare ca PFA.Din cate cunosc ca SRL se poate .

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 15:43, 18 Februarie 2010
Leonard Turcitu a scris:

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pot fi agent de asigurare ca PFA.Din cate cunosc ca SRL se poate .

Multumesc,

Da, puteti.

Succes!
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
Fănel Plopeanu, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce taxe si impozite trebuie sa platesc ca agent de asigurare danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Sunt angajata cu norma intreaga la o societate comerciala si as vrea ca in timpul liber sa fiu agent de asigurare. Spuneti va rog fumos ca taxe si ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl camellia_camy camellia_camy Buna ziua!As dori sa infiintez un SRL care printre altele sa aiba ca domeniu de activitate si asigurari non viata.Puteti sa-mi spuneti ce acte ar fi necesare ... (vezi toată discuția)
Taxe microintreprindere 2020 NIValentina NIValentina Buna ziua, Am deschis in luna Octombrie un SRL care nu va avea angajati, Lunar urmeaza sa se incaseze suma de 6000 lei din care se vor retrage dividende ... (vezi toată discuția)