avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez o casa needificata de pe un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez o casa needificata de pe un teren sechestrat?

Buna ziua!

Problema mea e urmatoarea:
am un teren de 500 mp in al carui CF la proprietar apar eu, dar la sarcini apare un sechestru, impus de catre o terta persoana fizica. Pe acel teren se afla o constructie, needificata, in rosu si fara acoperis!
In momentul in care s-a instituit sechestru pe terenuri nu sa putu face acelsi lucru si pe casa deoarece nu exista nici un act, nici autorizatie de constructie, care sa ateste ca eu asi fi proprietarul acesteia. Singurul act unde apare numele meu este proiectul de constructie dar care se afla in posesia mea.

Daca eu vand acel proiect si acea casa, fara sa vand terenul, noul proprietar al casei, poate sa scoata de sub sechestru terenul de sub casa si sa devina si proprietarul terenului?

Alte discuții în legătură

Sechestru pe teren dar nu si pe casa de pe teren!!! ovidiuvk ovidiuvk Buna ziua! Problema mea e urmatoarea: am un teren de 500 mp in al carui CF la proprietar apar eu, dar la sarcini apare un sechestru, impus de catre o ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe teren dar nu si pe casa! pot vinde casa? ovidiuvk ovidiuvk Buna ziua! Problema mea e urmatoarea: am un teren de 500 mp in al carui CF la proprietar apar eu, dar la sarcini apare un sechestru, impus de catre o ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)