avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banci

Sotul meu a avut 2 credite la BRD in anul 2001, unul pe o perioada de 24 de luni iar cel de-al doilea pentru 32 de luni.Datorita acestor 2 credite apare in baza de date a biroului de credit chiar si dupa atitia ani si este scos in afara bilantului.Nu a fost anuntat in nici un fel de folosirea datelor sale personale si nici pentru ce perioada vor figura acestea in biroul de credit.Intrebarea mea este urmatoarea:este legal ca dupa o perioada de timp atit de mare sa mai figureze ca restant ?ultima reactualizare este din 2007.Banca daca considera ca trebuie sa-si recupereze datoriile nu o putea face pina acum?
Cum putem rezolva aceasta situatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:15, 18 Februarie 2010
Adesaţi-vă protecţiei consumatorilor care mai nou lucrează la un proiect de lege privind creditele.
Buna ziua user flori197400...

Va rog frumos, stergeti (prin editare mesaj) denumirea Bancii din mesajul postat de dvs. deoarece contravine Regulamentului de postare.
Va multumesc frumos.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancile ciotec_carmen ciotec_carmen buna ziua , am si eu o intrebare si sper ca o sa ma puteti ajuta . Mama lucreaza in sistemul bugetar ( la spital ) si i-au scazut acei 25% din salariu ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii ContSters143789 ContSters143789 Buna ziua.Am un copil si primesc alocatia copilului de la stat pe card. Nu i-am scoso o bucata de vreme si acum cand am scos am constatat ca lipseste destul ... (vezi toată discuția)
Daca nu am platit un abonament de telefonie de 3 ani apar ca restantier la biroul de credite? helen_criss helen_criss Am incheiat un abonament cu Cosmote in urma cu 3 ani. Dupa cateva luni am primit o factura care depasea cu mult realitatea. In luna aceea nu am avut acces nici ... (vezi toată discuția)