avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

BUNA SEARA!!Am si eu o intrebare cu privire la garantia platita in cazul unui contract de inchiriere...poate fi recuperata daca intrerup contractul inainte cu o luna de a expira?mentionez ca in timpul verii am platit in cadrul cheltuielilor de la bloc cota parte din caldura termica de care totusi nu am avut parte iarna asta intrucat nu au mers caloriferele si ne-am incalzit cu radiatoare electrice,factura la curent urmand sa fie platita de proprietara!!!normal noi ar trebui sa platim cheltuielile la zi dar banii pe caldura platita asta vara nu putem sa avem pretentia sa ni-i dea proprietara ca doar nu am avut caldura termica???si garantia putem sa ne-o cerem inapoi?v-as fi recunoscatoare pt niste sfaturi utile!!!!va multumesc
Cel mai recent răspuns: brendissima , utilizator 18:09, 18 Februarie 2010
in mod normal, garantia este in favoarea proprietarului. daca, la sf ctr, indif prin ce mod inceteaza, se considera de propr ca nu ati adus stricaciuni bunului inchiriat, va restituie garantia.dvs, in aparare, veti putea face act in inst pt recuperare si evident dovedirea faptului contrar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se iau in calcul repartitoarele geluanghel geluanghel Buna ziua, avem repartitoare de scara si in urma cu 2 ani toti locatarii au montat repartioare pe calorifere. Dupa 2 ani si-au facut calcule(lele) si au ajuns ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)
Calcul calorifere in plus mannyx1 mannyx1 Buna seara. Sunt presedintele unui bloc din Bucuresti si ma confrunt cu urmatoarea situatie: un propritar si-a montat in apartament doua calorifere (bucatarie ... (vezi toată discuția)