avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

buna.sint Cristina.

Am initiat la inceputul lui decembrie 2009 proces ,a avut loc o infatisare la care firma nu s-a prezentat,fara sa faca vreo obiectie.As dori sa stiu cam cite infatisari ar mai putea avea loc.S-a aminat pur si simplu.Nu s-a prezentat nimeni din partea firmei.
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
ContSters116067, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:16, 18 Februarie 2010
depinde ce proces e ,depinde de procedura,de multe...,nimeni nu poate stii exact,iar ca cei de la firma nu se prezinta e in avantajul dvs,imp e sa fiti dv (ar fii bine sa fie un avocat) sa va sustineti interesele..
Inteleg ca s-a amanat cauza, ...s-a dat un nu termen...puteti preciza motivul amanarii cauzei?
mai bine v-ati angaja un avocat ...doar asa puteti sa aveti raspunsuri.nimeni nu va poate spune cat dureaza un dosar....unele dureaza ani, altele luni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda din vina avocatului the mark the mark suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat mom mom buna ziua! am avut o prima infatisare la un proces penal la care am intarziat si am ajuns dupa ce s-a terminat, iar acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca ... (vezi toată discuția)
Cite amanari poate avea un proces bennyone bennyone Am si eu o problema am un proces pe rol si fosta sotie si avocatul acesteia invoca diferite motive sa amine procesul .De cite ori au acest drept si cum se ... (vezi toată discuția)