avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA prestari servicii intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA prestari servicii intracomunitar

O societate comerciala platitoare de TVA,care efectueaza servicii in contructii in state membre UE,pentru persoane fizice,intocmeste factura cu TVA sau fara?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 23:29, 18 Februarie 2010
bunurile imobile fiind situate in alte state membre UE, locul prestarii nu este romania si se factureaza fara tva, cf art 133, alin. 4, lit. a) Cod Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitor tva pmeli pmeli O firma neplatitoare de TVA factureaza servicii legate de bunuri din Romania (supraveghere pe santier). Serviciile se incadreaza la exceptii art. 133 alin ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar - locul unde a prestat serviciu miraj miraj firma mea platitoare de tva are contract cu o firma din Austria ptr executare prestari servicii eu ca firma prestez servicii in Romania pentru firma din ... (vezi toată discuția)