avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de boala cumulata cu pensie de vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de boala cumulata cu pensie de vechime

Unchiul meu a fost operat de cancer la colon,si s-a efectuat anus contra naturii. Este pensionar cu vechime de 45 ani,cu o pensie de 900 lei. Se incadreaza la calcularea unei pensii de invaliditate sau la un ajutor tinand cont de gravitatea bolii ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:29, 19 Februarie 2010
1. In sistemul public de pensii nu se poate beneficia decat de un singur fel de pensie.
2. Fiind pensionat de limita de varsta nu mai poate beneficia si de pensie pentru invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap Cintabine gabriela Cintabine gabriela Operat pe cord deschis protezat valvular si trei operatii la colon beneficiaza de pensie de handicap? (vezi toată discuția)
Concediul medical scade valoarea punctului de pensie? IoanaRR IoanaRR Buna ziua, unchiul meu a descoperit in urma cu doua luni cancer de colon si nu mai poate merge la serviciu pentru ca a inceput tratamentele de chimioterapie si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)