avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Concediul medical scade valoarea punctului de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Concediul medical scade valoarea punctului de pensie?

Buna ziua, unchiul meu a descoperit in urma cu doua luni cancer de colon si nu mai poate merge la serviciu pentru ca a inceput tratamentele de chimioterapie si are si anus contra naturii. In luna februarie anul viitor, el ar trebui sa se pensioneze. Intrebarea este daca pana atunci, el duce concedii medicale la serviciu, ii vor scadea punctele de pensie? Mai exact, ii va scadea pensia lunara? Multumesc
Cel mai recent răspuns: IoanaRR , utilizator 08:51, 22 Octombrie 2018
Scaderea este nesemnificativa.
Multumesc mult. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala cumulata cu pensie de vechime gr04wst gr04wst Unchiul meu a fost operat de cancer la colon,si s-a efectuat anus contra naturii. Este pensionar cu vechime de 45 ani,cu o pensie de 900 lei. Se incadreaza ... (vezi toată discuția)
Bună. am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat (hemicolectomie ... Mirceaborchin Mirceaborchin Bună. Am fost diagnosticat cu cancer de colon și operat(hemicolectomie dreapta),fără chimioterapie. Mă pot pensiona pe caz de boală. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate MAGDA SAVIN MAGDA SAVIN Buna ziua, Ma numesc Magda Savin si vreau sa pun o intrebare privitor la pensionare pe caz de boala. Sufar de un cancer la sistemul limfatic (LMNH-Limfim ... (vezi toată discuția)