avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ore suplimentare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ore suplimentare

muncesc la un magazin 12 ore /zi timp de doua zile ,apoi am o zi libera ,cu salariul minim. ce bani ar trebui sa primesc pt orele suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:57, 19 Februarie 2010
nu trebuie sa primiti bani . orele lucrate in plus in cele 2 zile le recuperati in ziua 3 libera .
Care sunt orele suplimentare :"> si care este programul de lucru din CIM ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)
Programul meu de lucru nu corespunde cu cel din contractul individual de muncă, am zile libere doar din două în două săptămâni. este legal așa ceva? poxilicu@yahoo.com poxilicu@yahoo.com Buna ziua,am si eu o curiozitate in ceea ce priveste programul de munca legal conform CIM. De cateva luni m am angajat la o firma care isi are punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare florycycaBFM florycycaBFM buna seara sunt intr-o situatie dilematica spun eu si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate... lucrez intr-un supermarket ...am program de luni ... (vezi toată discuția)