avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructor de buna credinta (mincinos)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructor de buna credinta (mincinos)

Persoanei in cauza i s-a admis actiunea ca, constructor de buna credinta dar nu a ridicat singura constructia.
O parte din constructie este facuta de soacra ei, alta parte de ea cu sotul ei iar in instanta a folosit martori mincinosi.
Persoana respectiva a introdus actiunea dupa ce soacra si sotul ei a decedat.

Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in acest caz.

Multumesc anticipat.
Buna ziua:)
nu ati precizat pe terenul cui a fost ridicata constructia.. e foarte important acest detaliu
Constructia a fost ridicata pe terenul sotului decedat care este mostenire de la parintii sotului.
Sa platiti un avocat sa studieze situatia.
Cu sansele in proces nu stati bine chiar in caz de apel
constructor de buna credinta este acela care edifica o constructie pe terenul proprietatea sa, respectind legislatia in materie. asimilat constructorului de buna credinta este si aceia care edifica o constructie pe terenul altuia cu acordul expres al proprietarului terenului. in cazul dv. trebuie vazut clar cine este proprietarul, cine este constructorul, care este modalitatea in care a fost ridicata constructia. ca si cale de atac a sentintei, banuiesc ca este apelul. vedeti daca sinteti in termen si consultati un avocat prezentind toate datele.
Nu mai este in termen. Dar daca fac plangere impotriva martorilor mincinosi, se reia procesul?

Alte discuții în legătură

Casa pe terenul mamei mihaelamariaana mihaelamariaana Doi frati si-au construit cate o casa in curtea mamei lor cu acordul verbal al acesteia in urma cu aproximativ cinci ani.Primul cu autorizatie pe numele mamei ... (vezi toată discuția)
Actiune legala - constructie ilegala pe un teren enjoythesilence enjoythesilence sunt mostenitorul tatalui meu decedat anul trecut. am deschis succesiunea pe proprietatile sale si sunt in curs de a o finaliza. printre proprietatile ... (vezi toată discuția)
Am investit în casa bunicilor cu acordul lor. cum îmi pot recupera banii? Valy nicolae Valy nicolae Pana de curand ne-am mutat la bunicmia si, la inceput a fost bine. Dupa moartea bunici au inceput problemele, eu cu sotia am facut inca doua camere investind ... (vezi toată discuția)