avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructor de buna credinta (mincinos)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructor de buna credinta (mincinos)

Persoanei in cauza i s-a admis actiunea ca, constructor de buna credinta dar nu a ridicat singura constructia.
O parte din constructie este facuta de soacra ei, alta parte de ea cu sotul ei iar in instanta a folosit martori mincinosi.
Persoana respectiva a introdus actiunea dupa ce soacra si sotul ei a decedat.

Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in acest caz.

Multumesc anticipat.
MihaelaJ a scris:

Am sa fac si asta domnule Lascoschi insa am pus si eu o intrebare in speranta ca cineva imi va putea da un sfat.

Multumesc pt raspunsul dumneavoastra chiar daca e fara sens.

100 de pareri exprimate fara a se stii exact situatia poate duce la 100 de concluzii diferite.
Si ceea ce este la dosar poate sa fie ceva diferit.Deci, toate raspunsurile sa fie pe langa ce va intereseaza.
Eu cred ca cea mai mare problema a dvs. este cat sa platiti pentru studierea dosarului intrucat cu cat aveti sanse mai mici ar trebui sa va coste mai mult daca avocatul va accepta cazul sa va reprezinte in instanta.
Intre ceea ce spuneti dvs. si ceea ce s-a consemnat de instanta poate fi o diferenta suficient de mare incat sa fie vorba de altceva...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa pe terenul mamei mihaelamariaana mihaelamariaana Doi frati si-au construit cate o casa in curtea mamei lor cu acordul verbal al acesteia in urma cu aproximativ cinci ani.Primul cu autorizatie pe numele mamei ... (vezi toată discuția)
Actiune legala - constructie ilegala pe un teren enjoythesilence enjoythesilence sunt mostenitorul tatalui meu decedat anul trecut. am deschis succesiunea pe proprietatile sale si sunt in curs de a o finaliza. printre proprietatile ... (vezi toată discuția)
Am investit în casa bunicilor cu acordul lor. cum îmi pot recupera banii? Valy nicolae Valy nicolae Pana de curand ne-am mutat la bunicmia si, la inceput a fost bine. Dupa moartea bunici au inceput problemele, eu cu sotia am facut inca doua camere investind ... (vezi toată discuția)