Buna ziua. Am o societate infiintata in 2003 si nu am avut niciodata activiate si nici nu am depus niciodata nimic la registru sau la financiar. As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa o inchid sau ce trebuie sa platesc ca sa o pot utiliza. Va multumesc anticipat. O zi buna.
Anul acesta se mai poate inchide aproape gratis. De la anul, inchiderea va costa intre 1500 si 2000 de euro. Declaratii la fisc trebuiau depuse in loc de bilant(doua pe an). Sunt sanse de a scapa de amenda daca nu a fost activitate si nu s-a creat nici un prejudiciu. Depinde de bunavointa si intelegerea celor de la fisc. Pentru inceperea activitatii trebuie obtinute autorizatii de tot felul dar, mai intai ar trebui depusa la ORC o declaratie pe proprie raspundere ca nu a existat activitate pana la 31 decembrie 2005, agentii economici fiind obligati, portrivit L31/90, sa depuna situatii financiare anuale, sub sanctiunea radierii.
Ajutor - radiere srl
komy
V-as ruga daca puteti sa ma ajutati sa lamuresc urmatoarea situatie : am avut un SRL suspendat din iulie 2004 pe 3 ani care intre timp , in primavara acestui ... (vezi toată discuția)