avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... redobandire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

redobandire teren

am devenit propietara a unui teren de 1000mp.In anii urmatori vecinii dinspre sud ne-au intrat pe teren drept urmare i-am actionat in instanta si ne-am castigat portiunea lipsa prin hotarare judecatoresca si expertiza.Am facut apoi cadastru si intabularea pe acele puncte specificate de expertiza.Dupa cativa ani au intrat pe propietate vecinii de la nord care sunt personalitate juridica adica Politia?Vrem sa-i actionam in instanta dar sa ne reprezentam singuri.Ce documente trebuiesc intocmite?
Cel mai recent răspuns: vali vali , utilizator 17:11, 19 Februarie 2010
buna ziua!
o actiune in revendicare si granituire.
va sfatuiesc sa nu va reprezentati singuri.
cum trebuie formulata actiunea in revendicare si granituire?Va multumesc
Vreau sa precizez ca in prima faza ne-am prezentat la Politie cu documentele pe care le detinem si am inteles ca Ministerul Apararii vrea sa aloce fonduri pentru cadastru si intabularea terenurilor gestionate de Politia din toate judetele tarii.Si am m-ai aflat ca o expertiza judecatoreasca nu poate fi contestata.Deci deducerea mea de necunoscatoare ar fi ca Politia trebuie sa faca cadastru si intabulare dupa datele vecinilor deci dupa ale noastre .Puteti sa-mi spuneti daca am dreptate si daca nu care este situatia legala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire bresni bresni Am cumparat o casa cu act de vanzare cumparare cu cadastru printr-un birou notarial propietatea a fost intabulata in cartea funciara.Vecina alaturata(din ... (vezi toată discuția)
Cadastru dragos64 dragos64 buna ziua! am cumparat in 1991 casa bunicilor si pe act nu am decat 250 mp.pentru ca atat permitea legea la vremea respectiva, ulterior am facut cerere la ... (vezi toată discuția)
In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren ... elazarescu elazarescu In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren de 11400mp, au iesit la masuratori 9700mp. Un vecin a facut cadastru prima oara pt terenul de ... (vezi toată discuția)