avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Granituire

Am cumparat o casa cu act de vanzare cumparare cu cadastru printr-un birou notarial propietatea a fost intabulata in cartea funciara.Vecina alaturata(din spatele propietati mele) sora cu vanzatorulNU-mi recunoaste dreptul de propietate din spatele locuintei de sub streasina desi acesta a fost delimitat ca drept al meu in cadastru atat in partea scrisa cat si in partea desenata cat si in actul de vanzare cumparare, invocand ca acest teren este al ei.CE trebuie sa fac pentru a intra pe aceasta propietate mai ales ca trebuie sa fac si reparatii la casa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:21, 11 Noiembrie 2014
nU SE INTELEGE DIN POSTAREA DVS DACA PORTIUNEA DE TEREN ESTE OCUPATA DE PERSOANA RESPECTIVA,VARIANTA IN ACEST CAZ AR FI O actiune de granituire-revendicare ,actiune in care se va realiza o expertiza de specialitate necesara solutionarii cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru dragos64 dragos64 buna ziua! am cumparat in 1991 casa bunicilor si pe act nu am decat 250 mp.pentru ca atat permitea legea la vremea respectiva, ulterior am facut cerere la ... (vezi toată discuția)
Revendicare propietate a_gmona a_gmona Vecinului meu, cadru militar, i s-a facut contract de intretinere in 1999, de catre bunicul lui lasandu-i o casa cu gradina. In 2001, vecinul bunic a reziliat ... (vezi toată discuția)
Redobandire teren vali vali vali vali am devenit propietara a unui teren de 1000mp.In anii urmatori vecinii dinspre sud ne-au intrat pe teren drept urmare i-am actionat in instanta si ne-am ... (vezi toată discuția)