avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru mame sudente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru mame sudente

"Totodata, mamele studente care urmeaza cursuri la zi vor beneficia de o indemnizatie lunara de 600 lei, potrivit legii nr. 240/2009 care modifica de asemenea OUG nr. 148/2005, publicata tot luni in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 403."
sunt studenta la Medicina Generala,anul 2(mai am 4 ani) si nu stiu daca pot primi si eu indemnizatia pentru mame chiar daca n-am examenul de licenta si sunt la taxa si n-am avut loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:51, 20 Februarie 2010
Beneficiati de dispozitiile legii 240 cita vreme nu intrerupeti cursurile din motive medicale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru copii-mamici studente adistef adistef buna ziua, in cele din urma au aparut normele cu privire la indemnizatia acordata copiilor, pentru mamicile studente, dar cum sunt legile la noi - neclare:in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil filipandrutza filipandrutza Vreau sa va adresez si eu o intrebare:sunt studenta in anul IV la o universitate de stat si urmeaza sa nasc pe data de 5 iulie iar sustinerea licentei este ... (vezi toată discuția)
legea nr. 240/2009 alin. (2) al art. 1 din oug nr. 148/2005 alina24_cr alina24_cr Buna Ziua,Ma numesc Ignatescu Mirela-Alina si sunt o mama studenta la zi ,studenta in anul univ 2009/2010 in anul v de studiu la fac de medicina genenrala din ... (vezi toată discuția)