avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere cim

buna seara,
am si eu o problema. cu data de 2 feb am fost data afara de la serviciu. pe data d 9 am fost chemata sa semnez o decizie cu acordul partilor. evident nu am semnat ptr k nu am fost de acord. insa de atunci nu mi`au mai incheiat contractul de munca. si nici nu mi`au dat banii pe luna ianuarie pt. k `nu am vrut sa colaborez` :). ce pot face in aceasta situatie? cat trebuie sa mai astept pana se hotarasc cum imi incheie si mie un contract sau pana imi vor da banii?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 14:39, 20 Februarie 2010
puteti sesiza ITM-ul local si in cazul in care nu serezolva problema formulati si introduceti o actiune judecatoreasca.
stimata doamna,
In cazul in care nu ati primit nici o decizie de incetare a CIM de la societate contractul dvs este valabil, asa ca ar trebui sa urmati sfatul d-lui ciobanu si sa va adresati la ITM cu o plingere si mentionati ca nu vi s-au achitat dreoturile salariale, ca nu mai sunteti primita la locul de munca ce stiu eu la ce abuzuri mai sunteti supusa.

In caz ca refuza plata salariului cuvenit si/sau primirea dvs la locul de munca trebuie sa-l chemati in judecatat pe angajator si sa solicitati ca instanta sa oblige societatea la plata salariului.
intrati in posesia deciziei de concediere!!! deschideti actiune in tribunalul din jud. dvs. in termen de 30 zile de la comunicarea deciziei unilaterale a angajatorului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare pt. actionarea in instanta a angajatorului cu privire la neplata salariilor? marmarci13 marmarci13 Buna ziua. Am si eu o intrebare si va multumesc anticipat. Sunt din Braila si sotul meu nu a primit salariile pe lunile : decembrie si ianuarie, desi a plecat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! andu86 andu86 La inceputul lunii decembrie 2009, mi-a s-a comunicat k postul meu se va desfiinta conform statutului...din data de 3.12.2009. si k de la acea data voi fi in ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante in cazul desfacerii contractului de munca marcel73 marcel73 V-a ruga sa-mi spuneti, in cazul desfacerii contractului de munca datorita conditiilor economice, cum se procedeaza cu drepturile salariale restante. Precizez ... (vezi toată discuția)