avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compesatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compesatorii

Urmeaza sa fiu disponibilizat si in contractul colectiv avem stipulate pentru o vechime intre 5 si 10 ani de 4 salarii,dar la contractul pe ramura minimul este de 6 salarii.Contractul pe ramura este anulat de cel semnat in firma?
Cel mai recent răspuns: tiviki , utilizator 11:27, 23 Februarie 2010
Contractul pe unitate nu poate prevedea mai putin dect cel de ramura.Prin urmare, dispozitiile celui pe unitate sunt anulabile.
in niciun caz.
dvs aveti dreptul la contravaloarea a 6 salarii...
in niciun caz.

Ce vreti sa spuneti?
@av.antoanelageaman a raspuns corect, dv i-ati intarit raspunsul.
Ar trebui sa ne spuna despre ce ramura este vorba? ... daca este vorba despre ramura comert , atunci sunt aplicabile prevederile CCM la nivel de unitate, intrucat cel la nivel de ramura nu mai este valabil.
Este vorba de Ministerul Transporturilor,eu lucrez in port Constanta

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii not4u not4u buna seara sa spunem ca sunt la firma X care are codul caen 1039 si urmeaza sa faca disponibilizare colectiva in viitorul apropiat , intrebarea este cate ... (vezi toată discuția)
Ccm ramura comert vechi si nou Muresan Felicia Muresan Felicia CCm ramura comert a expirat in 19.11.2009,iar o unitate semnatara a acestuia a concediat muncitorii ,incheind carnetele de munca cu data de ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii transporturi carmenctin carmenctin Compania pentru care lucrez de 1 an si 3 luni a decis sa recurga la restructurare si la desfiintarea postului pe care il ocupam. 1. Pot beneficia in acest caz ... (vezi toată discuția)