avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot sustine un examen la scala/academie politie daca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot sustine un examen la scala/academie politie daca am fost conamnat la 2 ani cu suspendare?

pot sustine un examen la scala/academie politie daca am fost conamnat la 2 ani cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:09, 22 Februarie 2010
Avand in vedere exigentele unitatii mentionate ,regulamentele specialein limitele carora isi desfasoara activitatea existenta de evidente de genul celor mentionate de dvs, nu permite accesul la examen
In extremis ,daca inregistrarea condamnarii nu se constata la momentul examenului ,si informatia apare ulterior ,riscati sa va faceti vinovat de alte fapte sub incidenta legii speciale
La Academia de Politie nu sunt acceptate sub nicio forma persoanele care au suferit condamnari in trecut,reabilitate sau nereabilitate.
Aceasta este una dintre conditiile de baza la inscrierea pentru selectie.
depinde pentruce fapta ati fost condamnat. Daca a fost o fapta din culpa aceasta nu atrage starea de recidiva (vezi statutul politistului)
Nu.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala,reabilitata de drept,mai este considerata antecedent penal? mozart mozart As dori sa stiu daca ma pot inscrie la examenul pt admiterea la Institutul Nat.al Magistraturii,daca am avut o amenda penala...pt care a intervenit intre timp ... (vezi toată discuția)
Sunt reabilitat? Alemao Alemao Am si eu o problema care nu ma prea lasa noaptea sa dorm.In trecut am avut cateva condamnari pt furt calificat respectiv art.208-209.Ultima pedeapsa fiind de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar bukinst bukinst Am gasit o problema penala la care raspunsurile sunt diferite. O persoana a fost condamnata in anul 1998 la 1 an inchisiare cu suspendare pentru fal ... (vezi toată discuția)