avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot sustine un examen la scala/academie politie daca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot sustine un examen la scala/academie politie daca am fost conamnat la 2 ani cu suspendare?

pot sustine un examen la scala/academie politie daca am fost conamnat la 2 ani cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:09, 22 Februarie 2010
Radu Alexandru a scris:

Nu.

Da.Raspunsul este: NU.
av_bobic a scris:

depinde pentruce fapta ati fost condamnat. Daca a fost o fapta din culpa aceasta nu atrage starea de recidiva (vezi statutul politistului)

Respectam opinia autorului.
Autorul topicului a precizat concret intentia de participare la examenul de la Academia de Politie,unde dispozitiile in vigoare ,nu admit acceptarea dosarelor a caror titulari beneficiaza de astfel de situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala,reabilitata de drept,mai este considerata antecedent penal? mozart mozart As dori sa stiu daca ma pot inscrie la examenul pt admiterea la Institutul Nat.al Magistraturii,daca am avut o amenda penala...pt care a intervenit intre timp ... (vezi toată discuția)
Sunt reabilitat? Alemao Alemao Am si eu o problema care nu ma prea lasa noaptea sa dorm.In trecut am avut cateva condamnari pt furt calificat respectiv art.208-209.Ultima pedeapsa fiind de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar bukinst bukinst Am gasit o problema penala la care raspunsurile sunt diferite. O persoana a fost condamnata in anul 1998 la 1 an inchisiare cu suspendare pentru fal ... (vezi toată discuția)