avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract dublu in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract dublu in revisal

Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut corectura la data contractului,respectiv cu data de 12,restul informatiilor pastrandu-le,inclusiv numarul contractului,dar in momentul in care intru pe itmonline,imi apare activ si contractul din data de 05.CIM a incetat in data de 18/02/2010,am facut operatiile necesare,in revisal imi apare X in dreptul lui,dar pe itmonline contractul din data de 05 imi apare tot activ#-o.
M-am gandit sa mai intru inca o data sa fac incetarea la acelasi contract,dar nu vreau sa fac vreo prostie asa ca va rog sa ma ajutati in cel mai scurt timp.Va multumesc si va doresc o zi buna
Eu am o si mai mare problema.:O
La mom cand am preluat parola pt itmonline si-am putut verifica angajatii......am descoperit ca ne lipseau vreo 100 de angajati din baza lor de date.
In evidenta noastra - Revisal societate.....apar...dar la ITM nu !X-(
Ce trebuie sa facem.#-o
Ii mai transmiteti o data ... numai sa aveti grija ca daca transmiteti online si aceasta transmitere sa se faca online ....daca s-a facut transmiterea si online si pe suport magnetic la sediul ITM ... atunci nu vor apare toate datele transmise din cauza ca inca nu se paote uni aceste baza de date ...:)
Nici ceea ce transmit online nu-mi ia pe toti angajatii!
Pana sa avem parola am dus la ITM datele pe suport magnetic.:(
Verificati sa fie salvate toate modificarile pe care le vreti transmise in REVISAL ... incercati sa luati legatura cu cineva de la Biroul IT din cadrul ITM-ului de care apartineti.
freeelis a scris:

Ii mai transmiteti o data ... numai sa aveti grija ca daca transmiteti online si aceasta transmitere sa se faca online ....daca s-a facut transmiterea si online si pe suport magnetic la sediul ITM ... atunci nu vor apare toate datele transmise din cauza ca inca nu se paote uni aceste baza de date ...:)

Buna ziua,

Eu am fost desemnata obtin parola de revisal pt.firma la care lucrez.La ITM am mers cu cd-ul care continea primul CIM, iar operatoarea l-a preluat si transferat in reges insa fara sa-mi spuna ce si cum, iar eu am transferat inca o data online revisalul.Astfel incat acum in Reges apar 2 contracte active. Ce as putea sa fac ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Modul de vizualizare revisal lulusca lulusca Bună ziua, Daca transmit datele in REGES online si imi arata corect tote contractele active şi încetate e posibil ca ITM sa nu le vizualizeze asa. ... (vezi toată discuția)
Stare contract - activ in revisal constantin_b constantin_b desi contractul a incetat in data de 01 10 2011, apare activ in REVISAL, angajatorul sustine ca la el in revisal apare inactiv, a actualizat baza de date ... (vezi toată discuția)
Completare si vizualizare reges rusumona rusumona salariile trasmise pe reges pot fi vizualizate? nu stiu ce salarii a incarcat contabilul unei firme ..daca a transmis ultima modificare din revisal multumesc! (vezi toată discuția)