avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... as vrea sa stiu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

as vrea sa stiu

buna ma numesc sterian si sint din galati ,in anul 2003 am cumparat un apartament in oras ,la parter find constuit si un balcom.amintesc ca impozitul il platesc ,decind lam cumparat .dar neavind autorizatie de construire ,ce pot face acum? blocul este construit de peste 20 de ani

Alte discuții în legătură

Probleme achizitie apartament parter, cu balcon intabulat ApartamentBalcon ApartamentBalcon Buna ziua, de curand am facut o promisiune bilaterala de vanzare a unui apartament situat la parter, cu un balcon constuit cel putin inainte de anul 2003. ... (vezi toată discuția)
Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)
Balcon construit de fostul proprietar,fara autorizatie de construire. AC AC Octombrie 2011, 17:23 Buna ziua! Intentionez sa deschid un CMI la parterul unui bloc,unde detin un apartament din anul 2003. Pentru a realiza accesul in ... (vezi toată discuția)