Daca ati primit banii prin transfer bancar cu titlu de imprumut si nu aveti nici un fel de contract , pentru recuperarea banilor , creditorul dvs va trebui sa va dea in judecata!B-)
Insa cazul dvs nu este unul civil, ci unul penal , fiindca este evident conturata infractiunea de inselaciune! Cititi , atat dvs, cat si cei care se grabesc sa isi faca rating scriind mesaje aiurea in tramvai doar de dragul de a scrie ceva , CODUL PENAL AL ROMANIEI in vigoare! Si va veti regasi la art.215 Cod Penal! Fiindca nimeni care nu va cunoaste sau nu v-a vazut in viata lui nu va face cadouri asa cum a emis cineva o "judecata de valoare"!B-)
Uitati-va si la TV ca sa vedeti zeci de cazuri de persoane retinute pentru infractiuni de inselaciune pe internet ! Cazuri clasice de pacalire a oamenilor de buna credinta care chiar cred ca daca ii trimit bani ""femeii indragostite"" femeia chiar vine la ei val-vartej!B-)
Inselaciune
laur188
Buna ziua.Am fost inselat cu o suma mare de bani aproximativ 10000 euro.Singurele dovezi pe care le am pentru a dovedi inselaciunea sint formularele Western ... (vezi toată discuția)