avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o intelegere verbala.

Chiar daca are dovada transferului bancar?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:49, 20 Februarie 2010
Dati mai multe elemente. Dupa felul cum întrebaţi asa vi se si raspunde.
Mergeti la intrebarea initiala si folositi butonul "Raspunde".
Discutia se va continua acolo.
Păi tot aia văd, două rânduri.
Daca ati primit banii prin transfer bancar cu titlu de imprumut si nu aveti nici un fel de contract , pentru recuperarea banilor , creditorul dvs va trebui sa va dea in judecata!B-)
Insa cazul dvs nu este unul civil, ci unul penal , fiindca este evident conturata infractiunea de inselaciune! Cititi , atat dvs, cat si cei care se grabesc sa isi faca rating scriind mesaje aiurea in tramvai doar de dragul de a scrie ceva , CODUL PENAL AL ROMANIEI in vigoare! Si va veti regasi la art.215 Cod Penal! Fiindca nimeni care nu va cunoaste sau nu v-a vazut in viata lui nu va face cadouri asa cum a emis cineva o "judecata de valoare"!B-)
Uitati-va si la TV ca sa vedeti zeci de cazuri de persoane retinute pentru infractiuni de inselaciune pe internet ! Cazuri clasice de pacalire a oamenilor de buna credinta care chiar cred ca daca ii trimit bani ""femeii indragostite"" femeia chiar vine la ei val-vartej!B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
Discutia se desfasoara de fapt aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

va invit cu drag sa interveniti.

Alte discuții în legătură

Inselaciune laur188 laur188 Buna ziua.Am fost inselat cu o suma mare de bani aproximativ 10000 euro.Singurele dovezi pe care le am pentru a dovedi inselaciunea sint formularele Western ... (vezi toată discuția)
Practica judicara pe inselaciune in conventii pe noul cod penal CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Daca are cineva practica judiciara pe inselaciune in conventii pe art 244 NCP as fi curios sa o vad. Eu nu am gasit nimic. Inselaciunea in ... (vezi toată discuția)
Emitere de transfer swift falz Alvaro Liniers Alvaro Liniers O societatea romaneasca, ca sa prefaca implinind o obligatia contractuala semnata in fata de alta din Spania, a emis un swift falz, incercand ca celalta firma ... (vezi toată discuția)