avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o intelegere verbala.

Chiar daca are dovada transferului bancar?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:49, 20 Februarie 2010
Ce sa mai intervina cineva cand i se spune fetei ca totul este ok , este invata sa minta , dar cu ce folos???????????????????? Caci faptul de a primi bani in cont de la o persoana pe care nu a vazut-o in viata ei , coroborat cu mesaje pe internet din care rezulta scopul in care au fost trimisi acei bani = INSELACIUNE!
ART.215 COD PENAL in vigoare!
Fapta este clara. Solutia este clara/. Totul este foarte clar . CRISTAL!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune laur188 laur188 Buna ziua.Am fost inselat cu o suma mare de bani aproximativ 10000 euro.Singurele dovezi pe care le am pentru a dovedi inselaciunea sint formularele Western ... (vezi toată discuția)
Practica judicara pe inselaciune in conventii pe noul cod penal CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Daca are cineva practica judiciara pe inselaciune in conventii pe art 244 NCP as fi curios sa o vad. Eu nu am gasit nimic. Inselaciunea in ... (vezi toată discuția)
Emitere de transfer swift falz Alvaro Liniers Alvaro Liniers O societatea romaneasca, ca sa prefaca implinind o obligatia contractuala semnata in fata de alta din Spania, a emis un swift falz, incercand ca celalta firma ... (vezi toată discuția)