avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu functionar public dupa intoarcere concediu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu functionar public dupa intoarcere concediu ingrijire copil

Va rog sa imi spuneti care ar fi salariul de incadrare dupa intoarcerea din ingrijire copil de 2 ani. Mentionez ca sunt functionar public si nu cunosc modificarile dupa noua lege la bugetari

va multumesc
Cel mai recent răspuns: pinguinul 111 , utilizator 17:26, 6 Iunie 2010
Personalului care s-a aflat in concediu platit pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 7 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si personalului ale carui raporturi de munca sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, i se acorda, la reluarea activitatii, salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale in care a fost incadrat anterior suspendarii.
precizez ca sunt bugetar (profesor) si am reluat activitatea din luna mai 2010
as vrea sa stiu cat timp voi avea acest salariu de baza dupa ce am terminat concediul de crestere a copilului
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
pinguinul 111, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere cic gmikiro gmikiro In caz de intrerupere CIC, salariatul se reintegreaza cu aceeasi functie si salariu? sau poate avea o suprriza neplacuta cu privire si la fc si la salariu? (vezi toată discuția)
Revenire din cic emiliax60@gmail.com emiliax60@gmail.com conform Legii 330 /2009 ,am si eu o intrebare cand revii din concediu ingrijire copil , care va fi salariul de incadrare , se considera vechime in continuare ... (vezi toată discuția)
Reincadrare dupa ccc sburlea corina sburlea corina Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum se face reincadrarea pe functie în cazul revenirii din concediul de cresterea copilului in data de 08.05.2017. Nu stiu ... (vezi toată discuția)