avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din cic

conform Legii 330 /2009 ,am si eu o intrebare cand revii din concediu ingrijire copil , care va fi salariul de incadrare , se considera vechime in continuare pentru specialitatea respectiva dupa noua lege , inainte se facea evaluarea in 15 zile de la reluarea activitatii acum cum se procedeaza, am o salariata care trebuie sa se intoarca din concediu . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 22 Ianuarie 2010
Personalului care s-a aflat in concediu platit pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 7 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si personalului ale carui raporturi de munca sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, i se acorda, la reluarea activitatii, salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale in care a fost incadrat anterior suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu dupa cic in sistemul sanitar maripet maripet Care este modalitatea corecta de aplicare a art.17 din Lg. nr.330/2009, avand in vedere faptul ca prevederile \"... i se acordă, la reluarea ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate mamici divele divele salariata a fost incadrata, inainte de intrarea in cccopil, pe post de cu studii medii. Inainte de intrarea ei in acest concediu s-a cerut transformarea ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din crestere copil eduandrei eduandrei buna ziua,sunt asistent medical principal la un spital de urgenta si in luna aprilie 2010 ma voi intoarce la serviciu.Am o intrebare:cu ce salariu ma vor ... (vezi toată discuția)