avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INCHIDERE SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INCHIDERE SRL

BUNA ZIUA! VA ROG SA IMI DATI SI MIE UN SFAT IN LEGATURA CU INCHIDEREA UNEI S.C.CARE A AVUT ACTIVITATE PANA IN 2005 IAR DE ATUNCI A FOST PE MANA UNEI CONTABILE CARE TREBUIA SA O TINA PE ZERO DAR AM AFLAT CA NU PREA A FACUT NIMIC.INTREBAREA MEA AR FI : DE UNDE SA INCEP SAU UNDE SA MERG PT A INCEPE INCHIDEREA ACESTEI SOCIETATI?
Cel mai recent răspuns: aliatul , utilizator 21:44, 21 Februarie 2010
Buna ziua.
Incepeti prin a scoate un certificat constatator complet si la zi de la ORC-ul din localitatea dvs ca sa vedeti ce situatie mai are firma acum.In functie de ce va scrie acolo,procedati ca atare :dizolvati firma -cu lichidator daca aveti datorii la stat,sau alte datorii,sau fara in caz contrar ,adica daca nu inregistrati datorii, sau continuati activitatea firmei . .Scoateti si un certificat fiscal de la fisc pentru firma, ca sa vedeti datoriile fiscale la zi .
VA MULTUMESC PT SFATURI!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma steve1981 steve1981 Am o firma infiintata in 2004. A functionat un an, pana in 2005. Nu am platit nimic la Trezorerie timp de un an, mi-au venit somatii, multe...Nu am depus ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de o societate bobu_constantin2006 bobu_constantin2006 in urma cu citiva ani prin 2007 am infiintat o societate la un consilier juridic nu am activitate nici acum in 2009 am suspendato acum primesc amenda ca nu am ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)