avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie pt copiii peste 18 ani care frecventeaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie pt copiii peste 18 ani care frecventeaza cursurile la zi la liceul

Buna ziua,

Am o fiica care a implinit 19 ani si este in clasa a XII -a. la liceu. De anul trecut din iulie nu a mai primit alocatia . Mentionez ca s-au depusu actele necesare
( adeverinta de la scoala) dar nu am primit nimic. Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:14, 20 Februarie 2010
Reveniti cu o solicitare la Directia judeteana de prestatii sociale.
In mod normal trebuie sa primeasca, de aceea trebuie sa programati audienta la Agentia teritoriala pentru prestatii sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii marilow marilow buna,am un baiat de 19 ani la liceu si n-a mai primit alocati di octombrie,au depus cereri de la scoala si nimic.Unde m-as putea interesa ce se intimpla? (vezi toată discuția)
Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Elev de liceucurs de zi- am implinit ,18 ani si intreb? mai primesc alocatie de stat? sau nu mai primesc ? la primaria sector 5,bucuresti nimeni nu stie nimic ! doderosandro doderosandro Va scriu in numele unui tanar care.este elev la Liceu cursuri de zi,in clasa a - XII - a ( Ultimul an ) In luna mai 2011 a implinit 18 ani. Desii urmeaza in ... (vezi toată discuția)