avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de stat pentru copii

buna,am un baiat de 19 ani la liceu si n-a mai primit alocati di octombrie,au depus cereri de la scoala si nimic.Unde m-as putea interesa ce se intimpla?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:26, 16 Februarie 2012
Adresati-va Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in raza careia domiciliati ...
Trebuie sa intrebati la Agentia Judeteana de Prestatii si Inspectie Sociala.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului preia dosarele initiale de alocatie si le transmite Agentiei. Agentia face platile si tot ei se ocupa de modificarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie din urma copil aflat in spania Irina3yuyt Irina3yuyt Buna seara noi de 10 ani locuim in spania copilul are 14 ani si nu a mai beneficiat de alocatie ne puteti spune daca avem sanse sa recuperam toti acesti ani ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil damian71 damian71 Buna am si eu o intrebare nepotul meu e nascut in spania are 8 ani nu a beneficiat de nici o alocatie din romania pina acum. Are dreptul la alocatie din ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat din urma SusanGretchen SusanGretchen Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul de a primi alocatia din urma.Sunt la liceu in clasa a 12-a, dar studiez doar de un an la un liceu in Romania (in ... (vezi toată discuția)