avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie din urma copil aflat in Spania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie din urma copil aflat in Spania

Buna seara noi de 10 ani locuim in spania copilul are 14 ani si nu a mai beneficiat de alocatie ne puteti spune daca avem sanse sa recuperam toti acesti ani si ce trebuie sa facem
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 17 August 2017
din ce tara vreti sa solicitati alocatia?
in RO ati depus cumva dosar la Directia Generala / Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (Directia Protectie Sociala)? (se transmite spre solutionare Agentiei pentru Plati si Inspectie Sociala).
Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala solutioneaza cererea, prin decizie de aprobare sau respingere a acesteia si efectueaza plata alocatiei de stat pentru copil pentru cererile aprobate.
Lucrati in Spania ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil damian71 damian71 Buna am si eu o intrebare nepotul meu e nascut in spania are 8 ani nu a beneficiat de nici o alocatie din romania pina acum. Are dreptul la alocatie din ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii marilow marilow buna,am un baiat de 19 ani la liceu si n-a mai primit alocati di octombrie,au depus cereri de la scoala si nimic.Unde m-as putea interesa ce se intimpla? (vezi toată discuția)
Alocatie copil razvancococi razvancococi Buna ziua, am si eu o intrebare legata de plata alocatiei copiilor. Acum doi ani sotia a facut un dosar de handicap pentru copilul cel mic fiind suferind de o ... (vezi toată discuția)