@simondadrg
Nu faceti ceea ce v-ati propus in privinta indemnizatiei(salariului) presedintelui pentru ca gresiti! Odata adoptata aceasta hotarare (de eliminare a indemnizatiei) in AG ea va trebui aplicata si "urmasilor" actualului presedinte!!! Iar daca veti vrea sa-i acordati din salariu va fi nevoie
din nou de o alta AG!
Asa ca ceea ce v-au propus userii anteriori e cea mai buna solutie: AG pentru schimbarea presedintelui si-atat!
@carol_lorac
carol_lorac a scris:
cenzorul..., fie ca parerea ii este ignorata (a se vedea cazul de la blocul userului @presedintele, unde am adus argumente clare ca se poate intimpla asa ceva)
:stunned:
De unde ati dedus asa ceva pentru ca eu nu am afirmat nimic in acest sens!?!? [editat]
Din contra am spus ca cenzorul participa la sedintele CE, cu drept de vot, si elimina din start posibilitatea adoptarii unei hotarari nelegale! Cat despre argumentele aduse am oaresce dubii pentru ca nu ati reusit sa le sustineti temeinic!
Si inca ceva... ca sa vedeti ca nu numai legea contine anomalii... hotararile CE nu pot fi contestate in 45 zile ci
doar cele AG!:rtfm:
Nu mai induceti lumea in eroare va rog!