Buna ziua.....
Am o mare problema......Un angajat a intrat in cic ....In decursul a 2 ani si-a deschis propria firma,....cu acelasi obiect de activitate....
Problema majora ca la 1.12.2006 se termina CIC.....si a facut cerere de revenire la serviciu......Ce pot face in acest caz? sunt obligata sa-l reprimesc.,.....dar ma poate sabota......pentru ca firma lui sa ramana pe piata,o falimenteaza pe a mea......va rog ajutati-ma cu niste sugestii..... Va multumesc anticipat......
in conditiile in care face act aditional la cim cu clauza de neconcurenta poate sa solicite incetarea cim...nu cred ca o sa-i convina aceasta clauza.
oricum faceti tot posibilul sa aibe acces cat mai putin la unele date esentiale privind activitatea firmei.
in conditiile in care face act aditional la cim cu clauza de neconcurenta poate sa solicite incetarea cim...nu cred ca o sa-i convina aceasta clauza.
oricum faceti tot posibilul sa aibe acces cat mai putin la unele date esentiale privind activitatea firmei.
clauza de neconcurenta presupune si un spor pe care il dati angajatului...daca i - l dati si el face acte de neconcurenta, puteti cere daune interse, p langa concediere....