avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detectorul de minciuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detectorul de minciuni

spuneti-m va vrog daca pot refuza testarea cu detectorul de minciuni,daca ma afecteaza asta in continuare avand in vedere faptul ca nu este nici o proba impotriva mea
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:21, 22 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Este indicat sa va angajati avocat care sa discute cu organul de cercetare penala despre acest aspect.
Nu este bine sa va puneti rau cu ei si un avocat poate detensiona problema in functie de situatia concreta.

avocat Claudiu Lascoschi
normal ca poti refuza testarea cu aparatul poligraf, nu este o proba prev. de c.pr.pen., insa este un indiciu, care intr-o anumita faza procesuala poate sa cantareasca foarte mult. sfatul meu este sa refuzi testul. eu personal nu am incredere in el.
Riscul cel mai mare este ca chiar daca ati fi nevinovat din cauza stresului aparatul poate indica ca sunteti vinovat.
Prin urmare, avand in vedere acest risc va expuneti daca cumva mai exista si alte probe in acuzare nu tocmai certe...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce proba reprezinta testul cu poligraf sau detectorul de minciuni? valentina burnei valentina burnei sotul meu e acuzat de tentativa de omor si de 3luni e arestat preventiv la beci dar nu au probe sa incheie rechizitoriul si el a cerut sa -i fc testul cu ... (vezi toată discuția)
Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)
Test poligraf stefan_000 stefan_000 Buna seara, am un prieten, care a fost prins luand mita o suma de bani, in urmare seful lui a dispus ca acesta sa fie testat cu detectorul de minciuni. va ... (vezi toată discuția)