spuneti-m va vrog daca pot refuza testarea cu detectorul de minciuni,daca ma afecteaza asta in continuare avand in vedere faptul ca nu este nici o proba impotriva mea
Este indicat sa va angajati avocat care sa discute cu organul de cercetare penala despre acest aspect.
Nu este bine sa va puneti rau cu ei si un avocat poate detensiona problema in functie de situatia concreta.
normal ca poti refuza testarea cu aparatul poligraf, nu este o proba prev. de c.pr.pen., insa este un indiciu, care intr-o anumita faza procesuala poate sa cantareasca foarte mult. sfatul meu este sa refuzi testul. eu personal nu am incredere in el.
Riscul cel mai mare este ca chiar daca ati fi nevinovat din cauza stresului aparatul poate indica ca sunteti vinovat.
Prin urmare, avand in vedere acest risc va expuneti daca cumva mai exista si alte probe in acuzare nu tocmai certe...
Test poligraf
stefan_000
Buna seara, am un prieten, care a fost prins luand mita o suma de bani, in urmare seful lui a dispus ca acesta sa fie testat cu detectorul de minciuni.
va ... (vezi toată discuția)