Buna ziua,
Mi s-a furat bagajul de la compartimentul "bagaje de mana" din autobuzul in care calatoream. In momentul in care am sesizat dispartia bagajului soferul nu a avut nici o reactie. Am formulat sesizare in scris catre firma transport persoane si am sesizat furtul la Politie. Cum trebuie sa procedez in continuare pentru despagubire? Care este Institutia care supervizeaza aceste cazuri?Multumesc
Multumesc d-lui avocat pentru raspuns. Sunt programata pentru audieri la Politie la ora 19 la Departamentul Furturi, dl. politist mi-a comunicat verbal faptul ca soferul se face vinovat in acest caz de disparitia bagajului iar firma careia ii apartine autobuzul trebuie sa despagubeasca persoana pagubita. Care este Institutia care supervizeaza activitatea firmelor de transport persoane pentru a adresa o sesizare in care sa relatez ceea ce s-a intamplat?
Cu respect
Primaria emite autorizatiile si licentele
Chiar daca se va admite disparitia./sutragerea bunului personal,va fi imposibil de probat in conditiile legii,valoarea acestuia
Buna seara,
Am fost la Politia din localitatea unde sunt domiciliata si pentru ca s-a constatat furtul bagajului intr-o alta localitate decat cea de resedinta am fost indrumata sa depun plangerea in localitatea respectiva (unde s-a constatat furtul). Asa este procedura corecta, din moment ce firma transport persoane are sediul in localitatea unde domiciliez? Ma poate ajuta cineva cu adresa OPC si adresa Ministerului Transporturilor? Va multumesc.
Cu stima