avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt bagaj din mijloc de transport persoane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt bagaj din mijloc de transport persoane

Buna ziua,
Mi s-a furat bagajul de la compartimentul "bagaje de mana" din autobuzul in care calatoream. In momentul in care am sesizat dispartia bagajului soferul nu a avut nici o reactie. Am formulat sesizare in scris catre firma transport persoane si am sesizat furtul la Politie. Cum trebuie sa procedez in continuare pentru despagubire? Care este Institutia care supervizeaza aceste cazuri?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 13:33, 15 Aprilie 2011
Certificat de solutie pentru dosarul respectiv se poate obtine, eu nefiind parte in cauza?
Cu stima
Da, adresati grefei de la instanta respectiva o cerere de eliberare a unui certificat de solutie/de eliberare a unei copii de pe hotararea respectiva cu precizarea interesului legitim, conditie indispensabila pentru aprobarea cererii. Atasati orice acte posibile pt dovedirea acestuia.

Succes!
Cred ca cel mai recomandabil ar fi fost, initial, nu acum..., sa formulati o cerere de interventie in sprijinul OPC-ului.., astfel deveneati parte in dosar si puteati obtine orice act, inclusiv hotararea judecatoreasca care va este de folos in demersul dvs.
Vedeti, acum doriti sa obtineti hotararea ...fara nici un efort.. ca va este necesara.., insa cand ati fost chemata sa depuneti marturie nu ati fost la fel de interesata....
Asa-i romanul....
Am fost in instanta pentru a depune marturie in calitate de martor. Despre proces am aflat in momentul in care am primit citatia in calitate de martor.
Cu stima
OPC a avut castig de cauza in procesul intentant de firma transportoare care a contestat amenda contraventionala. Totusi , firma transportoare nu m-a despagubit pana acum.
Cum procedez? Formulez o sesizare catre OPC?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere bagaje la tarom aez aez Buna ziua! Am nevoie de ajutor specializat si apreciez intentiile dvs. Tarom mi-a pierdut un bagaj din cele 4 predate la \"check in\" si mi l-au adus ... (vezi toată discuția)
Furt de bagaj din autocar adelinaamza adelinaamza Situatia mea sta in felul urmator: mi s-a fost furat bagajul( un troller mare) in timp ce calatoream cu autocarul(maxi taxi). Am descoperit asta abia cand am ... (vezi toată discuția)
Infractiuni "volatilizate"!!! aidailda aidailda Buna ziua, In data de 22 august 2008 in locul masinii, parcata regulamentar, nu am gasit decat o gramada de fiare. Masina fusese avariata total de un auto ... (vezi toată discuția)