Situatia mea sta in felul urmator: mi s-a fost furat bagajul( un troller mare) in timp ce calatoream cu autocarul(maxi taxi). Am descoperit asta abia cand am ajuns la destinatie si a trebuit sa iau bagajul de unde nu era.Ceea ce m-a intrigat cel mai tare a fost atitudinea soferului de autocar, caruia, atunci cand i-am cerut socoteala,mi-a spus foarte lejer,aproape zambind, ca a vazut pe cineva coborand cu mai multe bagaje, ca i s-a parut ceva suspect, dar nu a luat atitudine. Asta nu il face oare si pe sofer complice la fapta?
Si ce-i de facut in situatia asta? Vreau sa dau in judecata compania si soferul,sunt dispusa sa merg pana in panzele albe ca sa fac dreptate si ca sa imi recuperez daunele. Precizez ca aveam in bagaj obiecte si documente de mare valoare.
Ati discutat cu conducerea unitatii care a asigurat transportul ?
Este hazardat de concluzionat asupra eventualei complicitati a soferului
Chiar si in instanta va fi dificil de probat existenta bunurilor continute de bagajul sustras
Astazi am fost la sediul firmei cu plangere scrisa si am dat de o fetiscana care a inceput sa ma persifleze si mi-a dat un numar de telefon al sefei ei. Dupa ce am dat cu greu de domnia sa,mi s-a spus ca va lua legatura cu soferul pentru a ma despagubi. Eu nu stiu ce sa cred,am impresia ca m-a luat de fraiera.Daca nu sunt contactata in scurt timp,imi voi depune plangerea la OPC,asa cum ar fi trebuit sa fac de astazi.