avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere politia rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere politia rutiera

IN cit timp se raspunde la oplingere la politia rutira?
ce ati depus?va referiti la o petitie?la plangere penala?sau la o plangere contraventionala?pentru ca ..pentru prima este un termen de maxim 30 zile de la data primirii plangerii , pentru cea de-a doua se va da solutie prin parchet care poate dura si 1 an, iar cea de-a treia daca a fost inaintat la politia rutiera , aceasta o va directiona catre Judecatoria pe raza careia s-a comis contraventia. :)
la cea penala ma refeream si va rog sa-mi spuneti ce sa fac in continuare deoarece mi-a fost acrosat auto de catre un prost pe drum public si aparasit localitatea in aceasi zi si nu a vrut sa-mi dea nici asigurarea
acuma sunte lamuriti deci este vorba despre o tamponare al carui autor nu a vorbit cu dvs.si si-a vazut de drum
in acest caz mergeti la politie, acolo unde ati declarat evenimentul rutier si vedeti ce se intimpla daca a fost citat individul.daca nu gasiti intelegere faceti memoriu la comandantul unitatii.
Daca va mai aflati in termen legal,prezentati-va la IGP evenimente rutiere
isfirsit a ajuns si raspunsul de la politia rutiera tgjiu in care il face vinovat pe smecher ce pot face in continuare pt ami repara auto?

Alte discuții în legătură

Ajutor-contestatie proces verbal spicemutha spicemutha Buna ziua tuturor,mi s-a retinut permisul de conducere pentru 60 zile si 8 puncte amenda pentru ca am efectuat o depasire vazuta de organul de politie ca ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie amenda circulatie rutiera denis30 denis30 Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n data de ... (vezi toată discuția)
In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident ... Tanasiemarius Tanasiemarius In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)