avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bilant contabil pt anul 2008, nepredat la Registrul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bilant contabil pt anul 2008, nepredat la Registrul comertului

Buna ziua,

Am si eu o intrebare al carei raspuns ma roade pana luni>:(. Stie cineva daca se aplica amenda pt nedepunerea pana in prezent al bilantului aferent lunii 12.2008 la Registrul Comertului? La administratia Financiara a fost depus...

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:00, 20 Februarie 2010
Nu se da amenda , dar ....cica intradevar trebuie depus ca altfel va da in judecata pentru desfiintarea societatii , trebuie doar sa platiti acea taxa de depunere a situatiilor financiare anuale. Cam 14 ron , daca nu cumva au marit tariful
Nu se amendeaza. Saptamana aceasta taxa era de 14 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma stefan1312 stefan1312 am si eu urmatoarea situatie:am o firma a carei activitate am suspendat-o pe 3 ani de zile.la sfarsitul anului trecut trebuia depus bilantul anual si nu am ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea bilantului contabil Milotin Milotin As dori si eu sa stiu care sunt consecintele nedepunerii unui bilant contabil / cerere de inactivitate de catre un ONG-S. Caz concret: Organizatia mea nu ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)