avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducere post in CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducere post in CIC

Cadru didactic aflat in concediu pt ingrijirea copilului pana in 15 aug 2010. In martie 2010 se fac reducerile de posturi in scoala., pentru activitatea in anul scolar 2010-2011. Se poate proceda la evaluarea sa si o eventuala reducere de post. Amintesc ca postul urmeaza a fi redus din 1 sept 2010. Rog mult si temeiul legal.Multumesc
Cel mai recent răspuns: foxi , utilizator 17:03, 22 Februarie 2010
Stimata colega - parerea mea este urmatoarea : merita sa lupti ptr. dreptul tau avand in vedere mai multe aspecte: chiar si atunci cand este vb. de reducerea normei si sunt doi titulari in discutie TOTUL se rezuma la PUNCTAJ in mod normal ( aici intra si vechimea, gradul didactic si performantele realizate / olimpiade, parteneriate cu organele locale, etc. + calificativul pe ultimii trei ani)si legal; totul se discuta / supune la vot in consiliul de administratie .
Ideea este ca nu au cum sa arunce un titular asa usor in strada chiar daca acum se merge pe ideea fuzionarii intre scoli.
Iar la cea de a - II -a probl.referitoare la catedra de titular impartita la doua scoli, atunci Inspectoratul se obliga sa-ti asigure continuitate la sc. cu nr.de ore mai multe+completare, daca nu - intr-o alta scoala.
Nu te lasa asa usor - ia Statutul cadrului did. si Legea inv.(84/1999) si du-te frumos la ISJ la liderul de sindicat; este cel mai indreptatit sa te sustina.
Sa auzim de bine si mult succes!:training:
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
foxi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Completare norma in invatamant viorelnd viorelnd Sunt profesor titular cu decizie pe doua specializari: fizica si informatica. Situatia catedrelor/titularilor este urmatoarea: - pe informatica sunt 2,07 ... (vezi toată discuția)