avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... motivarea recursului dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

motivarea recursului dosar penal

Buna ziua !

Peste 2 saptamani am primul termen la Inalta Curte de Casatie si Justitie . Conform codului de procedura penala motivarea recursului se depune cu 5 zile inaintea primului termen. Citatia primului termen a venit cu doar 14 zile inainte de data fixata. Cum sa procedez ?
- fac cerere pentru angajarea unui aparator si motivarea la urmatorul termen cu 5 zile inainte
-ma prezint totusi in fata instantei chiar daca am facut cerere de angajare aparator ?

Nu sunt din Bucuresti si doresc sa-mi recomandati un avocat specializat in dosare penale
Daca nu stiti sa accesati profilul de consultant de sub fotografie ca sa imi gasiti numarul de telefon puteti intra pe google si scrieti,, avocat Claudiu Lascoschi".
Asa veti gasi numarul meu de telefon pentru a ma putea contacta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

apel Borza Borza Buna vreau sa stiu daca instanta o sa aprobe acordarea unui nou termen, mai lung, pentru studierea de catre aparator a dosarului care este foarte voluminos, ... (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)