avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 30%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

30%

Buna ziua,

Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. De curand am auzit un zvon cum ca in calculul indemnizatiei de crestere a copilului nu se mai foloseste procentul acela de 85% ci un procent de 30%.
Este adevarat? S-a schimbat legea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stresmaxim , utilizator 10:32, 21 Februarie 2010
din cate cunosc , nu s-a schimbat legea
Multumesc pentru raspuns.
Dupa cum spuneam am auzit un zvon care speram sa nu fie adevarat.
Din fericire, zvonurile nu au putere de lege. Un act normativ intra in vigoare numai de la data publicarii in Monitorul Oficial sau de la data stabilita in finalul actului respectiv.
Recomand tuturor sa se raporteze la legile in vigoare si sa caute solutii doar cu privire la inechitati sau incalcari ale legii fundamentale de catre legile in vigoare si nu de zvonuri...;)
Tocmai de aceea am intrebat, pentru ca nu ma iau dupa zvonuri dar cand ma intereseaza subiectul, le verific daca am posibilitatea.
Cine mi-a spus a auzit la TV. Eu nu ma mai uit de mult la niciun post de televiziune pentru ca 99% din informatii sunt fie minciuni sfruntate, fie exagerari. Totusi, exista si 1% posibilitatea ca un zvon sa se confirme. Si daca este tocmai asta ar fi chiar rau pentru multa lume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Republicarea legii privind alocatia de stat pentru copii vio_suciu2000 vio_suciu2000 buna ziua. am auzit ca s-a schimbat legea cu alocatia de stat pentru copii. Am auzit la TV ieri, 7 mai, ca mamele ce se incadreaza pentru 85% din salar- la ... (vezi toată discuția)
Anularea indemnizatiei copilului? cameliaczeran cameliaczeran Buna ziua, desi cred ca e un zvon, totusi m-a prins ideea! Am auzit ca se propune anularea sumei de 200 ron pe acea perioada de 2 ani al copilului si va ... (vezi toată discuția)
Taxa tv si radio Sobieski Sobieski Buna ziua, Sunt persoana fizica. Ma numar printre putinii tineri norocosi din Romania. Recent, am reusit sa imi cumpar un apartament nou. Mi-am contractat ... (vezi toată discuția)