Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. De curand am auzit un zvon cum ca in calculul indemnizatiei de crestere a copilului nu se mai foloseste procentul acela de 85% ci un procent de 30%.
Este adevarat? S-a schimbat legea?
Multumesc.
Din fericire, zvonurile nu au putere de lege. Un act normativ intra in vigoare numai de la data publicarii in Monitorul Oficial sau de la data stabilita in finalul actului respectiv.
Recomand tuturor sa se raporteze la legile in vigoare si sa caute solutii doar cu privire la inechitati sau incalcari ale legii fundamentale de catre legile in vigoare si nu de zvonuri...;)
Tocmai de aceea am intrebat, pentru ca nu ma iau dupa zvonuri dar cand ma intereseaza subiectul, le verific daca am posibilitatea.
Cine mi-a spus a auzit la TV. Eu nu ma mai uit de mult la niciun post de televiziune pentru ca 99% din informatii sunt fie minciuni sfruntate, fie exagerari. Totusi, exista si 1% posibilitatea ca un zvon sa se confirme. Si daca este tocmai asta ar fi chiar rau pentru multa lume.
Taxa tv si radio
Sobieski
Buna ziua,
Sunt persoana fizica. Ma numar printre putinii tineri norocosi din Romania. Recent, am reusit sa imi cumpar un apartament nou. Mi-am contractat ... (vezi toată discuția)