avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adunare generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adunare generala

pasii legali de urmat
Cel mai recent răspuns: Cecilia Popa , Avocat 14:00, 21 Februarie 2010
Pentru convocarea adfunarii generale trebuie sa faceti urmatorii pasi:
- cu cel putin 10 zile inainte de data stabilita pentru sedinta sa aduceti la cunostinta locatarilor despre acest lucru, si daca este posibil ar fi bine sa aveti dovada . Adica sa afisati intr-ul loc vizibil data, locul si ora exacta unde va avea lor sau sa luati semnaturi ca au luat la cunostinta. Afisati ordinea de zi a adunarii generale;
- daca la adunarea generala nu se prezinta jumatate plus 1 din totalul reprezantantilor fiecarui apartament in parte atunci adunarea generala nu este valida, reprogamandu-se dupa alte 10 zile cu aceleasi conditii de mai sus.
- la a II a sedinta indiferent de numarul celor prezenti sedinta va fi valida si se va pune in discutie ordinea de zi, votandu-se in mod legal.
Legea 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare / reconvocare adunare generala extraordinara a proprietarilor emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Poate avea loc Adunarea Generala Extraordinara reconvocata la numai o ora dupa prima convocare, daca proprietarii au fost instiitati simultan cu ... (vezi toată discuția)
Procedura de anuntare a convocarii adunarii generale popcrys77 popcrys77 Buna ziua, ma intereseaza care este termenul de convocare, reconvocare a unei adunari generale in cadrul unei asociatii de proprietari, respectiv daca ... (vezi toată discuția)
Model convocator adunare generala FLORINA1979 FLORINA1979 Buna seara,datorita problemelor din asociatia noastra ,lipsa presedinte,lipsa comitet executiv , primaria ne-a notificat sa facem o adunare generala ... (vezi toată discuția)