avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutati-ma !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutati-ma !

buna ziua
sint vaduva de 15 ani ..am primit citatie sa ma prezint ca sa impartim bunurile sotuluimeu decedat mai precis pamantul pe care il am pe acelasi titlu cu cumnatii mei ..titlul este pe numele socrului meu ..eu am facut succesiunea de 14 ani dar nu iam chemat pe cumnati pt ca sotul meu a avut testament de la taicasu si pamantul il avem fiecare dar ei vor sa fie la numele fiecaruia pers.
acum imi este teama sa nu ceara si din curte ceva ptr ca unul este mai rau si ma ameninta deseori ......eu nu am avut copii ....
mai am de ce sa ma tem dupa 15 ani /
trebuie sa impart pamintul sotului cu cumnatii/
ce ma sfatuitii.....''..va multumesc''
Cel mai recent răspuns: Ghica2000 , utilizator 22:05, 21 Februarie 2010
trebuie sa consultati un avocat si chiar sa va reprezinte in proces,treb vazute si actele,dosarul.Bafta!
nu ma bani de avocat ....doresc citeva pareri sa ma linistesc eventual pina la proces .....apoi ...voi vedea ce e de facut...ma tem de cumnati.
invatati-ma ...multumesc!
Ca sa puteti fi consiliata corect si la obiect trebuie sa furnizati mai multe detalii , precum: cand sotul dvs a murit aveati copii? daca nu aveati copii , sotul v-a lasat un testament prin care va desemna legatar universal ? la data decesului parintilor sotului , acesta a dezbatut succesiunea fara fratii lui in baza acelui testament de la tatal sau? cine a murit mai intai? tatal sotului sau mama sotului dvs? s-a dezbatut acea succesiune?
Mai sunt si alte intrebari dar cel mai bine este sa o luam batraneste! Incet si metodic!B-)
Buna seara !
Nu am avut copii nici-o data. Dupa soacra s-a dezbatut succesiunea , dupa socru nu i-am mai chemat pt ca am avut testament , dupa sot la fel .
nu mi-a lasat sotul nimic la numele meu decat testamentul lui de la socru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduva CobraneagrA CobraneagrA am fost casatorita cu sotul meu 20 de ani dar nu am avut copii , am locuit cu socrii in aceas curte timp in care socrul meu i-a facut testament sotului meu ca ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral mihaimen mihaimen Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)
Mostenire vaduva vaduva Buna ziua . Daca sotul meu a avut testament de la tatal lui acum dupa decesul sotului benificiez si eu de acest testament . Trebuie sa mai chem cumnatii si ... (vezi toată discuția)