avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere mopede
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere mopede

daca am permis de conducere ctg. B mai trebuie atestat pentru conducerea mopedelor?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 16:22, 21 Februarie 2010
Mopedul nu este considerat autovehicul astfel ca nu va trebuie carnet de conducere si nici nu trebuie inmatriculat in circulatie. A se veadea art. 6 pct. 6 din Codul rutier. ;)
Intr-adevar nu este necesar permis de conducere dar mopedul trebuie inregistrat la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal conducere fara permis tractor inregistrat Alexandru Deac Alexandru Deac se poate constitui un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere in cazul in care circul cu tractorul ... (vezi toată discuția)
Conducerea atv-ului valsib valsib Buna ziua, as dori sa stiu daca ai voie sa conduci ATV-ul pe toate categoriile de drumuri in Romania ? Si ce fel de permis iti trebuie, am cautat mult in ... (vezi toată discuția)
Am condus microcar fara permis BogdanMH BogdanMH In data de 17.01.2014 am condus o masina marca Microcar, inmatriculata ca moped, si am fost oprit de politie. Am fost dus la sectie, impreuna cu proprietarul ... (vezi toată discuția)