avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... modificare apartament
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

modificare apartament

as dori sa stiu daca am nevoie de vreo autorizatie daca vreau sa deplasez o usa pe acelasi perete spre stanga, fara a-i modifica insa latimea sau inaltimea, mentionez ca peretele nu e de rezistenta. in afara de asta, as vrea sa zidesc geamul de legatura dintre sufragerie si balcon, fara usa de la balcon, doar geamul.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 02:37, 22 Februarie 2010
modificarile aduse peretilor fie si interiori, precum si zidirea unui geam, se pot face legal doar cu autorizatie de la primarie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zidire geam uscatorie Andreeas07 Andreeas07 buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc ... (vezi toată discuția)
Micsorare (prin zidire) a unei ferestre in apartament. este necesar aviz? mihneaandrei mihneaandrei Buna, la un living open space cu doua ferestre inalte (peste 2m si latime 70-80cm), peretele in care sunt incluse devine astfel aproape inutilizabil. As ... (vezi toată discuția)
Usa/geam Maraida Maraida Buna ziua, am un ap la demisol, iar pe un perete extern a fost usa/geam mare( este trecut in cf ul cladirii) vechiul proprietar a zidit acel loc cu caramida, ... (vezi toată discuția)