avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se poate lua copilul minor de catre tata pana la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se poate lua copilul minor de catre tata pana la definitivarea divortului ?

buna seara
va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare ?
pot lua copilul de la mama pana la definitivarea divortului , mentionez domicilul meu al fostei sotii se afla pe o adresa , sotia avand o viza de flotant pe adresa unde locuiesc parintii ei,mai exact daca eu iau copilul de la si il tin la adresa mea pana se termina procesul este ilegal.
Cel mai recent răspuns: cristi_darius , utilizator 10:46, 22 Februarie 2010
Prin ordonanta presedintiala puteti incerca.
Motivul invocat de dvs. nu este suficient pentru ca instanta sa va si incredinteze minorul pana la definitivarea divortului.
A lua minorul cu forta de la domiciliul mamei, oriunde ar fi el, ar putea influenta negativ "interesul superior al minorului" pe langa alte posibile infractiuni...
Ce varsta are minorul?
Puteti introduce ordonanta presedintiala prin care sa aratati ca dvs aveti conditii mai bune pentru intretinerea copilului pana la terminarea divortului. Daca vi se admite, puteti lua copilul sau daca vi-l da mama.
Introduceti neparat actiune cum au spus colegii.Pana la pronuntarea divortului , oricum nimeni nu are stabilita incredintarea, asa ca...
doresc un avocat bun in adevaratul sens al cuvantului
va rog un contact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala de incredintare a minorului mihaoa mihaoa Buna ziua. Se poate depunde o ordonanta presedetiala de incredintare a minorului daca nu am depus inca dosarul de divort? Sotul meu a parasit domiciliul de o ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata din 2009 iar cei doi copii minori pe care ii am cu fostul meu sot mi-au fost incredintati mie prin sentinta judecatoresca definitiva ... (vezi toată discuția)