avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict munca

Daca patronul refuza sa-mi scrie un preaviz si sa-mi ofere decizia de concediere cu art.65 in cazul desfintarii firmei in care lucrez si nu i-a nici o masura ,incercind sa ma oblige sa-mi scriu demisia ;CE POT FACE?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:45, 21 Februarie 2010
Nu prea se intelege...fiti mai explicit.Va plateste?
Nu va dati demisia si nici nu semnati cerere de incetare cu acordul partilor, altfel pierdeti dreptul la somaj. Sesizati in scris ITM.
nu va scrieti demisia si nu semnati nici un document ... sa faca ce doreste ... insa apoi dvs trebuie sa faceti contestatie la Tribunal si cu siguranta veti castiga daca vi se desface contractul de munca ilegal, fara acordul dvs... sau fara preavizul legal cf art 65 CM si salariu compensatoriu=D>

ideea este sa nu va lasati intimidat si sa nu acceptati compromisuri=D>

puteti sesiza si itm, insa nu stiu cat v-ar ajuta masurile ce le pot dispune ei:)
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2010
new_2009, utilizator
de acord cu colegii, daca asa sta situatia...multi angajatori procedeaza, din nefericire asa, pentru a fi scutiti de griji.daca va dati demisia sau acordul nu mai beneficiati de nimic, nici macar somaj
Patronii mei desfiinteaza societatea si ne cere sa facem o cerere de demisie pe motiv ca unul dintre ei infiinteaza in citeva zile o noua societate si ne va angaja din nou la aceasta .Precizez ca nu am incredere in ei si nici in societate ce se va infiinta deoarece activitatea din actuala merge foarte rau . Care pot fi consecintele daca refuz sa fac cererea si cer somajul ?. Ar putea sa ma afecteze aceasta decizie sau sa imi faca rau patronul? Ei sustin ca in caz ca se va desfiinta noua societate ,chiar daca vom demisiona acum tot vom avea dreptul la somaj. Precizez ca majoritatea colegilor au fost convinsi sa isi dea demisia.

Alte discuții în legătură

Conflict munca dany.ctyn dany.ctyn patronii mei desfinteaza societatea si ne cere sa facem o cerere de demisie pe motiv ca unul dintre ei infiinteaza in cateva zile o noua societate si ne va ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Drepturi compensatorii in cazul desfacerii contractului de munca cu art 65 din legea muncii ilie cristina ilie cristina buna ziua!am si eu o problema..sotul meu lucreaza la o societate care are 9 angajati dintre care unul este si el...pe data de 16.06.2010 a primit o instiintare ... (vezi toată discuția)