avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Stii bancuri ?- Scrie si tu aici un banc ca sa ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Stii bancuri ?- Scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori.

Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si cugetul luminat de starea benefica pentru organism a rasului ca terapie a crizei .

Mergea un popa pe autostrada.
La un moment dat, vede o blonda care facea autostopul.
O ia cu el. Dupa vreo 5km, ii pune mana pe picior.
Blonda:
- "Parinte, versetul 14 Ioan!".
Parintele ia mana.
Dupa vreo alti 6km ii pune iar mana pe picior.
Blonda:
-"Parinte, versetul 14 Ioan!".
Ajunge popa acasa nervos, ia Biblia si citeste versetul 14 Ioan:
-"Esti pe calea cea buna!"

morala :- "Cand au fost la vot si romanii au invocat versetul 14 Ioan " dar cand au ajuns acasa ...(adica in 2010)-au constatat ca recesiunea continua inca 5 ani.....

Timbru pe prostie
ROMANIA REALA
S-a ajuns in situatia sa platim la stat impozite pe prostie. O primarie din judetul Sibiu, a inventat taxa de prostie, cu o suma modica de 5 lei.
Rubrica "Timbru pe prostie" apare pe inscrisurile tipizate ale Consiliului local.

Un preot explica la ora de religie:
- Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coasta din Adam a creat-o pe Eva.
- Parinte, il intrerupe un elev, tata spune ca ne tragem din maimute.
- Asculta, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu ma intereseaza.
Eu vorbesc in general...

Un roman, ajuns in Franta, isi ia 'petit dejuner'-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
-Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania !,continua francezul cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
-Voi puneti marmelada pe paine?
Romanul:
-Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
-Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania ...
Atunci, romanul intreaba:
-Voi francezii faceti sex?
-'Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
-Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
La care francezul raspunde ranjind:
-Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu ; conchide romanul , in Romania , le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si o vindem in Franta.

Ion o ia pe soacra-sa de la gara si o intreaba:
-Cat timp vei sta la noi?
ea raspunde:
-Pana va enervez.
La care el spune:
-Numai atat ?

Un tip bine intalneste o tipa, la fel de buna, si vrea sa o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
-"Dar nu stim nimic unul despre celalalt", spune ea "
-Dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul", o linisteste el.
Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare.
Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare.
Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
-"Ai fost incredibil, iubitule", il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie. -"Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul.
" Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand niciun fel de oboseala.
-"Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot"
-"Nu", spune ea, "am fost “fufa” de Braila dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii".

Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat.

Un baietel il intreaba pe tatal lui:
-"Tati cat costa sa te casatoresti?.
Tatal i-a raspuns:
- "Nu stiu fiule inca platesc".

- Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste.

Intr-o sala de urgenta:
Doctorul catre pacient:
-Ce s-antamplat de ti-ai ars urechea stanga?
Pacientul:
-Pai, sa vedeti, calcam o camasa si de-odata suna telefonul.
Din gresala duc calcatorul la ureche in loc de telefon, cu mana
stanga ca mi-s stangaci...
Doctorul:
-Bine, bine dar si urechea dreapta-i arsa!!!?...
La care pacientul:
-Pai am sunat dupa salvare!!!...

Doctorul catre pacient:
- Sunteti bautor?
- Nu.
- Bun.
Tineti-mi, va rog, sticla asta pana imi leg sireturile la pantof.

- Domnule doctor, am urmat tratamentul cu sfintenie. N-am mai fumat, n-am baut, n-am mancat cu sare. Dar picioarele ma dor la fel ca inainte. Abia mai merg. Ce-ar trebui sa iau?
- Autobuzul, metroul, tramvaiul...

Un turist aflat în Scoţia vizitează Loch Ness-ul în speranţa de a-l vedea pe Nessie.
Dezamagit după o vreme, întreabă un localnic:
- Cînd se arată monstrul, de obicei?
- Dupa cinci pahare de scotch, îi răspunde acesta

Intr-o zi stateau 3 bitangi la un colt de strada si se laudau care din tatii lor e mai inalt.
Cel mic zice:
-Ba taicami’o… e asa de inalt de schimba becurile din casa fara scaun.
Cel mijlociu zice:
-Ba tactu e mic, al meu schimba becurile de pe strada fara scara.
Cel mare zice:
- Ba tatii vostrii is nimicuri ma, taica’meu asa tare s-o intins intr-o seara de o prins doua stele de pe cer.

Cum au WC olltenii?
-Doua bete:-unul infipt in pamant de care sa se tina,iar al doilea sa poata alunga cainii.

Bula se duca la scoala.
Profesoara ii intreaba pe elevi ce au mancat de dimineata toti copii spun ca au mancat carne numai Bula spune ca a baut lapte.
A doua zi se intampla la fel.
Merge acasa suparat ca toti copii mananca carne numai el bea lapte.
Tatal sau il sfatuieste ca daca o sa m-ai fie intrebat sa le raspunda ca a mancat si el carne.
A treia zi profesoara il intreaba pe Bula:
-Bula ce ai mancat azi dimineta?
-Carne.
-Cata carne ai mancat?
-Doua cani.

In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel:- 7.
Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala.
V-ati intrebat vreodata de ce?
Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele.
Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige:
- Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!

Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 20:50, 22 Aprilie 2010
Medicul de familie dupa consultatie recomanda pacientei sale urmatoarea reteta :
- dimineata = CE...AI ( prin bucatarie)
-dupa-amiaza = CE - AI (de la serviciu )
-seara = CE - AI ( din cursul zilei )

timp de 30 de zile - tratamentul trebuie cu strictete tinut ca sa ofere efectul terapiei diagnosticului " anemie feriprivata de alimentatie pe timp de recesiune".=D>:O:D:)):)):stunned:

:))
Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua motive:
1. N-au nevasta
2. Au nevasta
- Tata poti sa scrii pe intuneric?
- Hai sa incercam!!
- Bine tata,am stins lumina,acum semneaza carnetul de note.
--------------------------------------------------------------------------------
Care este diferenta dintre MITA si DAR?
- Un DAR este atunci cand cel care primeste spune:
-`Multumesc!`
, iar cel care da spune:
-`Sa nu mai vorbim despre asta!`.
MITA ,este atunci cand cel care da spune:
- `Multumesc!`,
iar cel care primeste spune:
-`Sa nu mai vorbim despre asta!`.
- Nu mai sunt copii ca altadata...
- Nu-i nimic, nene! Facem noi!
- Bineinteles, dar numai o singura data...........:)):))=D>=D>
- Tata, cum am am aparut eu pe lume?
- Mah, fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli!
Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului.
Am aranjat apoi o intalnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual.
Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu.
Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:
-You`love a m@ yahoo......! X-(

morala:- asa se nasc "idilele " si se inmultesc id-urile....dupa noua luni :)):))
- Tineretul in ziua de astazi se imbraca groaznic! De exemplu, acest tanar...
- Acest "tanar" este fiica mea!
- Ma scuzati, nu mi-am dat seama ca sunteti tatal ei...
- Nu sunt tatal, sunt mama!?
Intr-o zi, fiul isi aduce prietena acasa pentru o cina cu parintii. Mama nu mai poate de bucurie ca, in sfarsit, fiul ei a facut o alegere si asteapta cu nerabdare nunta celor doi. Tatal, insa, se arata serios afectat de acest lucru.
- Tata, ii spune fiul, ce se intampla? Nu te bucuri pentru mine la fel ca mama? Nu-ti place iubita mea?
- Ba da, fiule, imi place. Insa trebuie sa-ti spun ceva. Eu am inselat-o pe mama ta in tinerete, iar aceasta este sora ta vitrega.
In ziua imediat urmatoare, baiatul o paraseste pe fata. Trece o vreme si isi gaseste o alta iubita, pe care o aduce acasa la parintii lui, la fel ca pe prima. Si de data asta tatal ii spune ca fata este sora lui vitrega. Enervat la culme, baiatul se hotaraste sa-i povesteasca mamei despre aventurile tatalui sau.
- Nenorocitul! sare mama ca arsa. Nu-l asculta, dragul mamii! El nici macar nu e tatal tau!!
____________________________________---
Un divort se desfasoara la tribunal intre doi soti:
Cei doi se cearta pentru custodia fiicei lor.
Femeia isi exprima argumentul ei:
- Eu am adus-o pe lume cu durere, custodia imi revine mie.
Judecatorul catre sot:
- Ce aveti de spus ca argument al dvs.?
Omul reflecta putin si apoi zice calm:
- D-le judecator, daca dvs. bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese un suc, al cui e sucul,al masinii sau al dvs.?

Vine limuzina sa-l ia pe Papa de la aeroport. Soferu ia bagajele, le baga in portbagaj. Papa astepta si nu se urca. Soferul:
-Sfintia Ta, va rog sa poftiti.
Papa: - Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata nimeni sa conduc masina. Lasa-ma de data asta tu, te rog.
-Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slujba.
-Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos.
Soferu pana la urma cedeaza. Papa la volan. Talpa. 120km/h.
Soferu: -Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia.
Papa, nimic, baga tare. 160 Km/h. In spate, masina politiei, nino nino!
Papa opreste si lasa geamul in jos. Vine politaiul, saluta, gura cascata...Se intoarce la masina de politie. Ia statia.
-Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu…
-Care-i treaba, ba?
-Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora.
-Arde-l.
-Nu cred ca pot, e tare.
-Cine e ba, primaru?
-Nu, mai important.
-Un guvernator, senator ceva?
-Sefu, e mai tare!
-Cine ba?
-Cred ca-i Dumnezeu ca Papa-i conduce masina!
Politistul, nervos si plin de sudoare, iese de sub masina, se uita la el perplex si ii zice:
- Ma, du-te de-aici si lasa-ma-n pace!!
Copilul mai face vreo doua ture, se joaca cu mingea, se intorce si se aseaza iar langa masina privind cu interes. Dupa un timp, iar:
- Nenea, nenea, eu stiu ce ale matina matale! Vlei sa-ti spun?
Asta, enervat la culme, injurand de mama focului:
- Ma, du-te de-aici, lasa-ma-n pace! Hai, pleaca la joaca, nu ma mai bate la cap ca nu stiu ce-ti fac!
Pustiul mai face ce mai face si vine inapoi. Sta cateva minute langa masina si zice iar:
- Nenea, nenea, eu stiu ce ale matina matale! Vlei sa-ti spun?
Politistul, perplex si enervat la culme, se abtine si zice politicos (gandindu-se ca solutia cea mai simpla poate aparea de unde nu te astepti):
- Bine, bine, bine... Hai, zi-mi ce are, ca nu reusesc sa-i dau de cap!
Pustiul:
- E STRICATA!!:)):)):))
Un politist de circulatie este hotarat sa faca bani amendand biciclisti. Opreste un prim biciclist care era aparent in regula. Atunci ii cauta nod in papura si ii da amenda pentru faptul ca nu are trusa de scule. Omul protesteaza, invocand faptul ca nu are nevoie de trusa de scule, dar nu are incotro si plateste amenda.
Pe cel de al doilea il amendeaza pentru faptul ca nu are pompa. In ciuda protestelor si acesta plateste amenda.
Vine si un preot calare pe bicicleta. Politistul constata ca acesta are bicicleta complet echipata. Suparat, politistul ii spune preotului ca poate pleca aruncand un saru’mana parinte spus cu jumatate de gura. Preotul ii raspunde:
- Ramai cu bine fiule, eu merg tot cu Dumnezeu inainte si cu dracu inapoi.
La care politistul striga:
- Amenda!! Trei pe bicicleta!
P: Nu aveti?!
F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.
P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii?
F: Nu pot.
P: De ce?
F: Am furat aceasta masina.
P: Ce-ati facut?!
F: Am furat masina si am ucis proprietarul.
P: Poftim?!
F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti?
In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie.
Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
F: S-a intamplat ceva, domnule?
P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
F: Am ucis proprietarul?
P2: Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
P2: Masina este a dvs., doamna?
F: Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului.
Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula.
Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si ati ucis proprietarul!
F: Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza!
- Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.
Tipul se gandeste putin si raspunde:
- Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!
---------------------------------------------------------------------------------------

Alte discuții în legătură

Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)
Perle din avocatura Mihaela Hornea Mihaela Hornea AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ? MARTORUL : ... (vezi toată discuția)