- Tineretul in ziua de astazi se imbraca groaznic! De exemplu, acest tanar...
- Acest "tanar" este fiica mea!
- Ma scuzati, nu mi-am dat seama ca sunteti tatal ei...
- Nu sunt tatal, sunt mama!?
Intr-o zi, fiul isi aduce prietena acasa pentru o cina cu parintii. Mama nu mai poate de bucurie ca, in sfarsit, fiul ei a facut o alegere si asteapta cu nerabdare nunta celor doi. Tatal, insa, se arata serios afectat de acest lucru.
- Tata, ii spune fiul, ce se intampla? Nu te bucuri pentru mine la fel ca mama? Nu-ti place iubita mea?
- Ba da, fiule, imi place. Insa trebuie sa-ti spun ceva. Eu am inselat-o pe mama ta in tinerete, iar aceasta este sora ta vitrega.
In ziua imediat urmatoare, baiatul o paraseste pe fata. Trece o vreme si isi gaseste o alta iubita, pe care o aduce acasa la parintii lui, la fel ca pe prima. Si de data asta tatal ii spune ca fata este sora lui vitrega. Enervat la culme, baiatul se hotaraste sa-i povesteasca mamei despre aventurile tatalui sau.
- Nenorocitul! sare mama ca arsa. Nu-l asculta, dragul mamii! El nici macar nu e tatal tau!!
____________________________________---
Un divort se desfasoara la tribunal intre doi soti:
Cei doi se cearta pentru custodia fiicei lor.
Femeia isi exprima argumentul ei:
- Eu am adus-o pe lume cu durere, custodia imi revine mie.
Judecatorul catre sot:
- Ce aveti de spus ca argument al dvs.?
Omul reflecta putin si apoi zice calm:
- D-le judecator, daca dvs. bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese un suc, al cui e sucul,al masinii sau al dvs.?
-Sfintia ta, e imposibil. Mi-as pierde slujba.
-Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos.
Soferu pana la urma cedeaza. Papa la volan. Talpa. 120km/h.
Soferu: -Sfintia Ta, va rog, putin mai usor, ne prinde politia.
Papa, nimic, baga tare. 160 Km/h. In spate, masina politiei, nino nino!
Papa opreste si lasa geamul in jos. Vine politaiul, saluta, gura cascata...Se intoarce la masina de politie. Ia statia.
-Sunt 1435. Da-mi-l pe sefu…
-Care-i treaba, ba?
-Sefu, nu stiu ce sa fac. Am prins pe cineva cu 160 la ora.
-Arde-l.
-Nu cred ca pot, e tare.
-Cine e ba, primaru?
-Nu, mai important.
-Un guvernator, senator ceva?
-Sefu, e mai tare!
-Cine ba?
-Cred ca-i Dumnezeu ca Papa-i conduce masina!
Politistul, nervos si plin de sudoare, iese de sub masina, se uita la el perplex si ii zice:
- Ma, du-te de-aici si lasa-ma-n pace!!
Copilul mai face vreo doua ture, se joaca cu mingea, se intorce si se aseaza iar langa masina privind cu interes. Dupa un timp, iar:
- Nenea, nenea, eu stiu ce ale matina matale! Vlei sa-ti spun?
Asta, enervat la culme, injurand de mama focului:
- Ma, du-te de-aici, lasa-ma-n pace! Hai, pleaca la joaca, nu ma mai bate la cap ca nu stiu ce-ti fac!
Pustiul mai face ce mai face si vine inapoi. Sta cateva minute langa masina si zice iar:
- Nenea, nenea, eu stiu ce ale matina matale! Vlei sa-ti spun?
Politistul, perplex si enervat la culme, se abtine si zice politicos (gandindu-se ca solutia cea mai simpla poate aparea de unde nu te astepti):
- Bine, bine, bine... Hai, zi-mi ce are, ca nu reusesc sa-i dau de cap!
Pustiul:
- E STRICATA!!:)):)):))
Un politist de circulatie este hotarat sa faca bani amendand biciclisti. Opreste un prim biciclist care era aparent in regula. Atunci ii cauta nod in papura si ii da amenda pentru faptul ca nu are trusa de scule. Omul protesteaza, invocand faptul ca nu are nevoie de trusa de scule, dar nu are incotro si plateste amenda.
Pe cel de al doilea il amendeaza pentru faptul ca nu are pompa. In ciuda protestelor si acesta plateste amenda.
Vine si un preot calare pe bicicleta. Politistul constata ca acesta are bicicleta complet echipata. Suparat, politistul ii spune preotului ca poate pleca aruncand un saru’mana parinte spus cu jumatate de gura. Preotul ii raspunde:
- Ramai cu bine fiule, eu merg tot cu Dumnezeu inainte si cu dracu inapoi.
La care politistul striga:
- Amenda!! Trei pe bicicleta!
P: Nu aveti?!
F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.
P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii?
F: Nu pot.
P: De ce?
F: Am furat aceasta masina.
P: Ce-ati facut?!
F: Am furat masina si am ucis proprietarul.
P: Poftim?!
F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti?
In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie.
Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
F: S-a intamplat ceva, domnule?
P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
F: Am ucis proprietarul?
P2: Da. Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
P2: Masina este a dvs., doamna?
F: Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului.
Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula.
Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si ati ucis proprietarul!
F: Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza!
- Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.
Tipul se gandeste putin si raspunde:
- Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!
---------------------------------------------------------------------------------------